Bel ons +31 (0)346-580810

Hartelijk welkom bij PUURvisie

 
 

Werkordermappen en Dagplanning

Werkordermappen worden in combinatie met dagplanners veel toegepast in bedrijven waar onderhoud en reparaties plaatsvinden.Werkorders kunnen worden geplaatst in robuuste mappen met een plastic cover zodat vieze handen op de documenten geen belemmering zijn voor de leesbaarheid. De dagplanning zorgt er voor dat iedereen overzicht bewaard. Dagplanning en werkordermappen worden veel toegepast binnen garagebedrijven, hangars, technische dienst en onderhoudsafdelingen. 

Werkordermappen met indeling op maat

Deze duurzame werkorder mappen zijn gemaakt van gehard kunststof en flexibel in indeling en toepassing beide met een transparante voorzijde, die ervoor zorgt dat de werkplaatsdocumenten leesbaar zijn zonder deze uit de foedraal te nemen. De versterkte rugzijde volledig van kunststof kunt u als schrijfonderlegger benutten. Met behulp van het ophangkoord hangt u de foedraal aan bijvoorbeeld machine of auto op. Zo wordt dit organisatiemiddel van aanvang tot eindcontrole een uitstekende begeleider van de werkorder. En heeft u alle gegevens voor de facturering bij elkaar. Voor het georganiseerd opbergen van uw werkorderfoedralen biedt ons assortiment Receptieplan planborden (in de receptie) en DagPlan planborden (in de werkplaats) de ideale uitkomst.

Plannen en Organiseren met kleur

Werkordermappen van PUURvisie zijn leverbaar in zes kleuren en in twee uitvoeringen : werkordermap grijs, werkordermap blauw, werkordermap zwart, werkordermap geel, werkordermap groen, werkordermap rood met of zonder sleutel vak. DE bestickering van uw dagplanning kan op maat worden gemaakt.

[profiler]
Memory usage: real: 14942208, emalloc: 14037432
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem