Productcategorieën
 • Vloermarkering Magazijn

  Vloermarkering Magazijn

  Vloermarkerings producten van PUURvisie zijn bij uitstek gemaakt voor alle industriële omstandigheden in productiehallen en logistieke bedrijven.Door ons uitgebreide standaard assortiment en de mogelijkheid om vloerpictogrammen om maat te produceren maakt dat wij het meest complete belijningssysteem op de markt voeren.
  Omdat wij dagelijks bij producerende bedrijven en logistieke organisaties over de vloer komen merken wij dat veel van deze bedrijven op zoek zijn naar alternatieven voor het verven van lijnen door het permanente karakter en de hoge kosten hiervan.

  Six Sigma, 5-S, Lean

  Onze superieure vloerbelijning sluit perfect aan bij werkplek inrichting, 6 sigma, 5s  en LEAN manufacturing.en is zeer eenvoudig zelf aan te brengen. Onze 5s vloerbelijning staat bekend om zijn lange levensduur. De 5s vloertape elimineert deze kosten omdat onze magazijn vloerbelijning zeer eenvoudig zelf aan te brengen is en u geen gebruik hoeft te maken van dure externe manuren, geen productiestop hoeft in te plannen in verband met verfdampen, voorbereiding en droogtijd  De PUURvisie vloermarkering is een uitstekend alternatief voor geverfde magazijn belijning. Het is direct bruikbaar na montage en milieuvriendelijker dan verven. Bovendien is het weghalen of vervangen van geplakte belijning altijd uitvoerbaar: u bent dus flexibel in het aanbrengen van afbakeningen. De slijtvaste toplaag van onze vloermarkering garandeert een lange levensduur van uw magazijn belijning.

  Veiliger magazijn door vloerbelijning en pictogrammen

  Onze magazijn vloerbelijning en pictogrammen stellen u in staat om uw productie omgeving of warehouse nog veiliger te maken. Magazijn belijning speelt dus een belangrijke rol als het aankomt op orde en veiligheid. Met behulp van onze duurzame vloertape kunnen onder meer looppadden, palletplaatsen en  werkruimtes worden aangegeven. Met onze vloermarkering is het eenvoudig om magazijn belijningen te creëren. De verschillende vormen zorgen ervoor dat iedere gewenste belijning mogelijk is.
  Vloertape van PUURvisie is verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten waarbij de keuze met name wordt bepaald door de mate van belasting en de verwijderbaarheid.
  De breedtes variëren van 5 cm tot 86,5cm, standaard 11 kleuren geel, wit, blauw, rood, groen, zwart donker blauw ,grijs, bruin , oranje en paars in uni daarnaast leveren wij ook hazard striping gestreepte variant in de kleuren zwart/geel, zwart/wit, rood/wit, groen/geel en groen/wit. Of vloermarkering glow in the dark versie!
  Het assortiment wordt compleet gemaakt met een uitgebreid programma vloerpictogrammen en signaleringstekens welke ook op maat te verkrijgen zijn.

  Voordelen van vloermarkering met duurzaam tape:

  • Eenvoudige montage
  • Emissievrij (geen geur of giftige stoffen)
  • 2-jaar garantie
  • Direct in gebruik te nemen (geen droogtijd)
  • 11 standaard kleuren
  • Een uitgebreid assortiment picto’s, cijfers, letters en tekens
  • Eenvoudig te verwijderen bij lay-out aanpassingen

  Onze Klanten

  Productiebedrijven, warehouses, garagebedrijven, zorginstellingen, vliegvelden en onderhoudsbedrijven. Het zijn allemaal voorbeelden van klanten. Duizenden bedrijven in Nederland en België werken met onze producten. Omdat ze duurzaam en robuust zijn gaan ze lang mee. De snelle toepasbaarheid zorgt voor direct effect. We helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw planning of visualisatie uitdaging.

  Voordelen

  Contact

  Bel ons: +31 (0)346-580810
  Fax: +31 (0)346-283294
  info@puurvisie.nl

  Willem van Leusdenlaan 46
  3603 ES Maarssen, Nederland

  BTW: NL002121672B57
  Bank: NL91 ABNA 0973520507

  KvK: 34286269