Productcategorieën
 • Magneetvensters

  Magnetische documenthouders; onmisbaar voor Lean, 5s en werkplekcommunicatie

  Magnetische documenthouders of magnetische informatiedragers zijn het perfecte hulpmiddel op het gebied van Lean visual management. Ze worden ook wel magneetvensters of magneetkaders genoemd. Met behulp van onze magnetische documenthouders en magneetvensters kun u informatie op een professionele manier presenteren, op de werkvloer of kantoor. Magneetvensters zijn onmisbaar bij een goede implementatie van 5s visual management op de werkvloer. De magneetvensters zijn perfect te gebruiken bij het visualiseren van productievoortgangen op OEE borden, het communiceren van personele informatie op communicatiewanden en voor het weergeven van team activiteiten van 5S-teams. Onze magneetvensters zijn te verkrijgen van A6 t/m A1 in 10 verschillende kleuren.

  Magneetvensters ideaal hulpmiddel om Lean Visual management kracht bij te zetten

  Documenthouders zijn  magnetische vensters voor op uw whiteboard (wij kunnen ook uw whiteboard bedrukken geheel naar wens met uw eigen logo en indeling). Met onze magnetische insteekhoezen bent u zelf in staat om uw whiteboard te voorzien van handige 5s visuele hulpmiddelen. Bent u bezig met 5s werkplekorganisatie in een productieomgeving? Dan kunt u doormiddel van onze 5s magnetische documenthouders op elk metaal voorwerp een visueel aspect aanbrengen. Naast onze magneetvensters leveren wij uiteraard ook smiley’s ,magnetische ringbanden, bedrukte whiteboards  en nog veel meer. Bekijk ons aanbod en start vandaag nog met Visual Management. Magnetische insteekhoezen voor de inrichting van uw magazijn, productieomgeving of visualisatieborden. Onze magnetische insteekhoezen kunt u inzetten als documenthouder op ieder magnetisch oppervlak. De kleinere varianten worden veelal gebruikt als magnetische  fotohouder voor de inrichting van een personeelsbord. Verwissel eenvoudig de pasfoto’s en visualiseer de aanwezigheid van uw personeel.

  Magneetvensters als het perfecte hulpmiddel om voortgang van het productie proces visueel te maken

  Lean Visueel management heeft tot doel het verbeteren van prestaties met behulp van krachtige in het oog springende visuele middelen. Werknemers worden door deze ongecompliceerde visuele voortgang geprikkeld en aangespoord of vangen zo signalen of richtlijnen op met betrekking tot het productieproces.
  Visueel management zorgt voor een snelle groei, helpt processen te stroomlijnen en helpt vooral om de hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen dat is toch ook wat u wilt?

  Een visuele werkplek middels 5S Magneetvensters

  Bij het invoeren van 5S werkplekorganisatie wordt gestreefd naar een optimale inrichting van de werkplek. Dit kan op een eenvoudige manier worden gerealiseerd door het toepassen van onze Lean visual management producten. Hierbij kunt u gebruik maken van onze magnetische documenten houders in 10 verschillende kleuren van A6 t/mA1 en onze 5s vloermarkering welke ook in vele kleuren en maten te verkrijgen is. Op een georganiseerde 5s werkplek hebben alle materialen een vaste plaats en zijn overbodige materialen afwezig. Daarnaast wordt de werkplek volgens vastgestelde standaarden schoon gehouden en wordt de-staat van de werkplek frequent beoordeeld middels een 5s audit. Het invoeren van 5S wordt veelal begeleid door een, uit werknemers samengesteld, 5S-team. Gedurende de implementatie maakt het 5S-team gebruik van een 5S verbeterbord, dat voornamelijk dient als communicatiemiddel richting de werkvloer. Op deze communicatiewanden worden verbetervoorstellen afgetekend, is informatie te vinden over 5S-audits, wordt het team afgebeeld en zijn notulen van bijeenkomsten te lezen.

  Onze Klanten

  Productiebedrijven, warehouses, garagebedrijven, zorginstellingen, vliegvelden en onderhoudsbedrijven. Het zijn allemaal voorbeelden van klanten. Duizenden bedrijven in Nederland en België werken met onze producten. Omdat ze duurzaam en robuust zijn gaan ze lang mee. De snelle toepasbaarheid zorgt voor direct effect. We helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw planning of visualisatie uitdaging.

  Voordelen

  Contact

  Bel ons: +31 (0)346-580810
  Fax: +31 (0)346-283294
  info@puurvisie.nl

  Willem van Leusdenlaan 46
  3603 ES Maarssen, Nederland

  BTW: NL002121672B57
  Bank: NL91 ABNA 0973520507

  KvK: 34286269