Productcategorieën
 • Corona plexiglas Bureau scherm

  Corona plexiglas Bureau scherm

  Onze corona schermen zijn dé ideale oplossing om werkplekken en vergaderruimtes op kantoren goed in te richten. Door gebruik te maken van deze plexiglas schermen voor op bureau kan uw personeel met een veiliger gevoel op kantoor achter op zijn of haar werkplek zitten. Middels het toepassen van een corona scherm op kantoor verhoogt u de preventie van besmetting tussen collega’s. Deze plexiglas scheidingsschermen zijn zeer eenvoudig te plaatsen op een bureau, werkplek of vergadertafel. Deze Corona schermen zijn niet alleen als bureau of tafel model te verkrijgen maar ook verrijdbaar. Deze schermen kunnen in een transparante of semi-transparante uitvoering besteld worden.

  Plexiglas bureau schermen voor bureau-eilanden en zit-sta bureaus

  Binnen de meeste kantoren wordt er over het algemeen uren achtereen door medewerkers aan dezelfde bureau’s gewerkt. In veel kantoorruimtes wordt o.a. gebruik gemaakt van bureau eilanden. Omdat deze bureaus dicht tegen elkaar aan worden geplaatst is het niet altijd mogelijk om de gewenste 1,5, meter afstand te houden .Middels het toepassen van onze plexiglas-bureau schermen creëer je een scheidingswand tussen de werkplekken van de werknemers. Onze corona scheidingsschermen zijn niet alleen toepasbaar voor aan een vast bureau, maar kunnen bijvoorbeeld ook worden toegepast op zit/stabureau’s, door de handige en stevige bevestiging kunnen de bureaus zonder problemen in hoogte worden versteld zonder dat de schermen omvallen of losraken.

  Verrijdbare scheidingsschermen voor gemeenschappelijke ruimtes

  Naast een veilig bureau zijn er vele grotere gemeenschappelijke ruimtes in de meeste werksituaties. De verrijdbare corona schermen welke vol transparant of in de semitransparante variant geleverd kunnen worden, zijn inzetbaar om direct een veilige afstand te creeren. Ook ideaal om smallere doorgangen van voldoende bescherming te voorzien en looppaden te creeren. De schermen worden veelal ingezet in een kantine, conferentieruimte of bijvoorbeeld een aula. Maar ook de dagstartruimtes of receptieruimte kan makkelijk in compartimenten worden opgedeeld. 

  Plexiglas bureau schermen van PUURvisie zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Bekijk alle producten hier. De ideale oplossing om je klanten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus op de werkplek.

  Onze Klanten

  Productiebedrijven, warehouses, garagebedrijven, zorginstellingen, vliegvelden en onderhoudsbedrijven. Het zijn allemaal voorbeelden van klanten. Duizenden bedrijven in Nederland en België werken met onze producten. Omdat ze duurzaam en robuust zijn gaan ze lang mee. De snelle toepasbaarheid zorgt voor direct effect. We helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw planning of visualisatie uitdaging.

  Voordelen

  Contact

  Bel ons: +31 (0)346-580810
  Fax: +31 (0)346-283294
  info@puurvisie.nl

  Willem van Leusdenlaan 46
  3603 ES Maarssen, Nederland

  BTW: NL002121672B57
  Bank: NL91 ABNA 0973520507

  KvK: 34286269