Bel ons +31 (0)346-580810

Hartelijk welkom bij PUURvisie

 
 

Heavy-duty Corona stickers

Speciaal ontwikkeld - Industriële kwaliteit - afstand stickers

Klanten in de logistiek, zorg en de industrie vroegen ons om zware kwaliteit stickers te ontwikkelen voor communicatie richting medewerkers en bezoekers van de locatie. 

Houd afstand lijn; zeer duurzame vloerstrip om Sociale afstand te markeren.'

  • Afmeting: 7,5 x 90 cm 
  • Speciale prijs per stuk € 5,50 met een minimale afname 25 stuks 
  • Bij een afname van 100 stuks rekenen wij geen verzendkosten. 

Bestel nu telefonisch: 0346-580 810 of per email: info@puurvisie.nl

Houd afstand sticker | Mondkapje verplicht sticker | Handschoenen verplicht sticker

Rond; voor op wand en vloer

  • Afmeting: verkrijgbaar in 3 formaten: 10 | 15 | 30 cm rond 
  • Speciale prijs per stuk € 2,25 | € 3,75 | € 7,50 met een minimale afname 25 stuks 
  • Bij een afname van 100 stuks rekenen wij geen verzendkosten. 

Bestel nu telefonisch: 0346-580 810 of per email: info@puurvisie.nl

 

Houd afstand sticker 1,5 meter  

 


Waarom werken met vloervensters, vloerstickers en vloerbelijning?

Het voorkomen van besmettingen van klanten en personeel is het belangrijkste wat je kunt doen, maar hoe doe je dat? Vloertape van PUURvisie is een stap in de goede richting; lees hier hoe we met onze vloertape Corona kunnen tegengaan.

Vloerstickers zijn een goed hulpmiddel om afstand te bewaren in logistieke centra, fabrieken en winkels. Wij zijn als mensen visueel ingesteld en juist daarom is het van toegevoegde waarde om onze vloerbelijning tegen corona in te zetten. De richtlijnen waaraan wij ons nu moeten houden zijn om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden om directe besmetting te voorkomen. Uit de praktijk blijkt dat dit in het sociale leven al erg moeilijk is, laat staan in winkels en distributiecentra. Geef daarom duidelijk aan in hoeverre klanten en werknemers zich vrij door de winkel of magazijn kunnen bewegen zonder dat er een direct besmettingsgevaar ontstaat.

Hieronder een aantal voorbeelden van producten die wij jullie aan kunnen bieden:

1. Vloervensters voor op de vloer om duidelijke en te verwisselen instructies te geven; in A4 en A3. Boodschappen kunnen veranderen, eenvoudig te verwisselen door het plaatsen van een A4 of A3 print. 

2. Corona vloertape; Naast onze normale collectie vloerbelijning levert PUURvisie nu dus ook Corona vloertape houd 1,5 meter afstand. Vloerbelijning van PUURvisie wordt al zeer veel gebruikt in fabrieken, magazijnen of werkvloeren. De kwaliteit is al bewezen! Voor vragen en of advies kunt u uiteraard altijd contact(linkje) met ons opnemen dan helpen wij u graag verder.

3. Afstand houden stickers; Naast onze corona vloertape zijn er nu ook stickers die de instructie van het afstand houden aangeven. Voorbeelden van deze corona stickers vindt u hieronder! leesbare instructie aangegeven dat van klanten verwacht worden dat ze afstand houden vanwege het Corona virus. Vanwege de bijzondere tijden hebben we hier een bodemprijs aan gehangen.

[profiler]
Memory usage: real: 12845056, emalloc: 12572432
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem